Friday, 2 December 2011

` Aku is aku `

Bosan giloo mlam nih . Herh . Aku nk stay up la mlam ni . Nk tido kol 3pg . Bole ? Haha .
Esok ad tusyen lg . Tusyen sains pulak tuh -.-  .

Weyh , aku ni over ke haa ? Aku ni kurang ajar ke ? Aku ni jahat ke ? Aku ni gedikk ke ? Aku ni hodoh ke ? Aku ni garang ke ? Aku ni sensitiff sgt ke ? Aku ni bodoh ke ? Aku ni kasar ke ? Aku ni bla bla bla bla bla and so on .
Yeahh , aku tak reti nk nilai diri aku sndri . For me , aku adalah aku . Aku rase aku dh cukup bagos dh . Tp , lain org , lain pndangan nye . Mybe ad org kate aku over , kurang ajar , jahat , gedikk , hodoh , garang , sensitif sgt , bodoh , kasar and so on lahh . For sure , aku tak mcm tu . Ad lah sikit-2 tp 15% je ponn . Tk banyak pon .
Aku ni mmg perasan good-2 pon . Alaa , bia jela . Ni hidup aku kan .

Hermm . Okay la , babaii .

No comments:

Post a Comment