Friday, 2 December 2011

` Tett `

Td aku tgh meng-comment-2 ngn A.Ainie . First-2 tu kitorg ckap psl Iman . Her boyfiee . Pastu aku tibe-2 ckap untong la klau dpt si hensem td . I means Iwann . Then , A.Ainie tnye aku , igtlg tak mmory kite time skola rendah dlu .
And time tu lahh , aku teringat balik time aku kecik-2 dlu . *Skrg ni pon aku takde la besar mne . Haha .

Time tu kann , aku darjah 3 . Same la ngn Iwan . Heheh . Kitorg classmate sejak drjah 2 smpai la drjah 6 .
Ad satu hri tuhh , time tu aku and kwan-2 tgh brbual-2 ngn cikgu lahh . Kt meja guru dlm kls kitorg . Pastu dtg la sorang laki nih (Iwan) , tibe-2 pkaikan songkok dy kt kpale aku . Aku pon shock plus sakit hati la kann . Aku teros ambik songkok tuh then baling kt dy . Aku da tau dh , time tu iwan suke kt aku . Tp , time tu aku kecik lg , so tk reti la couple-2 ni . Skrg ni , aku dh umo empatbelas tahun dh . And aku da terlebih reti dh psl couple-2 .
Knp la dulu aku tk couple dgn dy ? Waaa , ruginyee . Klau la aku bole undur mase ...


Ad satu lg ceritaa psl aku ngn Iwan nih . Klau tk silap aku , time tu kitorg drjah 6 la .
Iwan baling bnde ap ntah . Aku pon dh lupe . Act , dy nk baling bnde tu kt Mimi . Then aku yg terkena .
Malang sungguh -.-  . Sakit sgt doe . Kena kt pipi aku . Time tu kann , aku rase nk lempang je Iwan tu . Tp , aku tk smpai hati la . Yelahh , bnde tu trjadi tibe-2 kan , and dy tk sengaja . Aku merajuk ngn dy . Dy pulak nmpak cam bersalah gitu . Hri tu jgk , aku mengelak drpd jumpe ngn dy . Dy tgk aku , aku jeling je .
Time tu jgk lah , aku trpksa pegi kls bdk drjah 1 . Tup-2 , dy ad dlm kls tuh . Tk jadi aku nk msuk kls tuh . Dy tgk aku , aku jeling lg . Kesiann dy -.-


Okay , habis dh ceritaa aku ngn Iwan . Tk paham ? Kesah pulak aku --'
Aku + Iwann = kitorg kawan jea .

No comments:

Post a Comment