Sunday, 15 January 2012

Study Study



Heyhey . Lame tak jumpe kan ?
Biaselah , aku sibuk dengan study *bajetttttt
Actually lah kan , aku malas nk study ni . Tapi , aku nk 8A .
Without study , aku takleh nk dpat 8A tuu .
You know , 8A tu ibarat emas tau tak . Eh-2 bukan emas , ibarat nyawa *kottt . Memang rugi gila ah klau aku tak dapat . Tapi nk dapat tu bukannye senang .

Kena study smart doe . Kawan aku tuh selalu je ajak aku pegi study kat library lepas balik sekolah . Aku nk je pegi , tapi ..... *aku tak boleh nk jelaskan
Dalam kelas , aku try untuk focus 100% tau . Tapi hampeh , time cikgu mengajar , aku dok gelak-2 .
Nampak sangat tak focus kan ? Haha -.-

Aku sendiri pon taktau kenapa aku suka gelak . Mungkin itu hobi baru aku ? No no no -.-
Tak mungkin . Kalau kawan aku ckap sikit je , mesti aku gelak . Aku tau benda tu tak lawak , tapi aku still gelak jugak . Funny right ? LOL .

Okey , balik kepada perkara tadi . Aku tak boleh nk focus time belajar . Lagi-2 klau duduk belakang . Herm , memang tak focus lah . Tahun ni aku duduk kt tempat yg ketiga . Dok tengah-2 lah kan . Boleh la nk focus tu . Kekadang je takleh xD

Next week , ada tusyen pulak . Jumaat Sabtu . Bulan depan kot , ada extra kelas pulak . Balik pukul 6p.m .
Haih , dengar pukul 6 pon aku dah letih , ni kan nk tusyen pulak . Takpe , aku sanggup buat semua tu . Chill la wei !

Hoho . Dah la wei , aku dah malas nk type panjang-2 ni . Bukan nye ade orang nk baca pon .
Okeybai , salam .



# Hari ni ada latihan rumah sukan , tapi aku tak pegi . Taktau kenapa -.-




No comments:

Post a Comment