Thursday, 1 March 2012

1/3

Hai.
Hari nih borndate closefriend aku, Arifah Dzulfa. Umur dia tua 1 bulan 1 hari drpd aku.
Nak tau tak, dari semalam lagi dok gelisah nk bagi hadiah apa kat dia.
Pikir punya pikir, aku bagi baju polkadot. Tapi aku takot dia tak suka or baju tu tak kena dengan badan dia. Mana la tau kot-2 besaa ke, kankan? A BIG sorry lah kalau hadiah tu tak special. Aku tak reti la nak bagi hadiah special-2 nih. Aku jarang sangatlah bab-2 bagi hadiah ni. Orang je bagi kat aku. Aku tak bagi pon kat dorang xD
Bila jadi birthday girl nih , mesti kita nak semua orang tau kan? Yelah, kalau boleh nak paksa semua orang bagi hadiah kat kita. Aku pon macentu jugak .

Hm, aku kenal dia dah lama dah. Time kitorang darjah 6 lagi. Tapi kitorang tak kawan pon. Saling membenci kot. Haha. Dia pindah ke sekolah aku time nak habis sekolah dah. So tak lama pon aku kenal dia.
Pastu time form1 and form2 dia sekolah maahad. Bulan 4 kot, tahun lepas (f2) dia pindah kat sekolah aku *again
Kebetulan ibu dia pon ustazah kat sekolah aku. So dia ngan aku jadi classmate.
Mula-2 tu aku agaklah tak suka dengan kedatangan dia. Tapi lama-2 aku jadi kawan and kawan and kawan baik. Haha. Pelik kan, orang yang kita tak suka tu lama-2 jadi orang yang kita suka.
Itulah namanya Kawan kankan?

Kbye , HBTY ; ]


No comments:

Post a Comment