Tuesday, 8 November 2011

` Bengang `

Weyh ! Blahh la weyy . Ak xtau ap motif kau pegi post mcm tu kt wall A . Ayat kau tu kann , cm same je ngn ayat ak . Kau nk lwan ak ke ap ? Or mmg kau nk ckp bnde tuh ? Cm bodo je kann . Ak tau la kau suke A . Ak tau kau mmg lebih cntik dr ak . Tp xperlu la buat mcm tu kann . Kau nk kt dy ? Nahhh ! Ambik lah . Ak xsuke main rebut-2 mcm ni . Kau ni kann , eii ! Ngade-2 betol . Siall lah . Kau post mcm tu kann , nmpak sgt yg kau tu ngade-2 . Natang sunggoh !  

And  F ni pon sme jgk . Dy pegi add A . Pastu pegi hntr chat kt A . Ak dh bg wrning , kau degil . Then , A tu tnye ak psl kau . Ak MALU tau tk nk mngaku yg ak ni knal kau . Ak pon bgtau je yg ak knl kau , tp xrapat pon . KItorg pon xskola skali . F bgtau ak yg A tu smbong ? Heyy , A tu smbong sbb dy xknal kau . Patot ke dy lyan pompuan siall mcm kau ? Grrr . Mmg mlm ni ak bengang giloo r . 

Esok hntr buku teks . Whoaa , berat giloo .

                                                                                                             


No comments:

Post a Comment