Wednesday, 28 December 2011

Kura-kura



Hey .
Semalam kan , Abah jumpe kura-2 . Taktau dtg dari mane . Act , Abah aku nk trpijak menatang tu dgn kereta . Tp disebabkan menatang tu makhluk Allah jugak , tak boleh pijak lah kan ? So Abah aku ambik kura-2 tu then letak dlm baldi -.-
Maybe tu hadiah for Syasya lah kan sebab semalam birthday dy . Menatang tu pon tiba-2 je dijumpai .
Yelah , semalam kan hujan . Maybe dy tersesat .
Pagi ni , menatang tu sebok je nk keluar dari baldi tuh . Dok panjat baldi tuh .
Alahaii , kau tuh kura-2 , mane boleh nk panjat-2 nih .
Kura-kura tu agaklah besar , Harap Maklum .
Kaybai .

No comments:

Post a Comment