Saturday, 9 July 2011

what news today ?

xabes2 la ng dy tuhh . smlm post kt wall ak . ak tau sgt la yg post tuh bkn kau , tp gf kau . gf kau bukak fb kau n then post kt wall ak . haktuihh ! heyy pompuan , FTF la . ap brg menyamar jd bf sndri nehh ? klau takot , xyah cri psl ng ak lahh . ntah pape jeh . ak teros remove post kau tuh . euww , mengotorkan wall ak ad lahh . pastu td kau tnye ak npe dlete post tuh . heyy org gila , p lancau la lg bagos . thats my wall ! so , suke hati makbapaknenekdatukcucumaksedaraduapupu ak lahh . kau sebok apsal ? satu lg , kau igt ak BODOH mcm korang ke ? kau igt ak xtau ke yg kau foward-kan msg yg gf kau send , n then kau send plak kt ak . weyy , kau dh silap BESARRBIGSHOW lahh . ni TIKAH la , bnde kecik cam tu igt ak xleh nk pkir ke ?blah la weyy . haha .

hurm , okae la .
nk skodeng blog org len plak .
chow ~

No comments:

Post a Comment